Combined Harness

Pris:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1996042
Antal:
Kommentar till butiken:
Vårt mål är att selen ska förbättra hunden prestation – inte begränsa den! Sele med inbyggd förstärkning används för både pulka eller skidåkning framtagen med de bästa atleterna inom sporten. Ergonomisk desogn som inte begränsar rörelser e
 Size chart
sizeVälj ett alternativ56789
Combined Harness 
Size              Nackomkrets
Röd     5           36-40 cm
Blå      6           40-44 cm
Vit      7            44-48 cm
Grön   8            48-52 cm
Orange 9          52-56 cm

Vårt uppdrag är att ha en sele som förstärker hundens prestationspotential – och inte begränsarden!
Tävlanden på internationell nivå och som brinner för funktionsutrustning har varit med och utvecklat Combined Harness. Den här selen fungerar både för drag eller pulka på vintern. Selen är förstärkt runt halsen för att jämnt fördela kraften när hunden drar. Med det medföljande pulka-fästet på selen kan du snabbt fästa pulkan på två hållbara plastspännen. Pulka-anslutningen har en avtagbar rem som går under hundens midja; för att förhindra att selen vränger sej om hunden plötsligt stannar med vikten av en pulka bakom. Combined selen tillåter hundens axlar att röra sig fritt och samtidigt fördela dragkraften runt överkroppen.
Hundens välbefinnande är vår förutsättning när vi noggrant utformar alla selar på Non-Stop Dogwear. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Vi konstruerar alltid det inre fodret så att alla material överlappar varandra utan hårda kanter. Varje söm har sin släta sida mot hundens kropp, allt för att säkerställa att selen inte skaver på hunden. Alla våra selar har integrerat 3M reflekterande material för hundens säkerhet.
Stängd cellskum  kärna som hindrar att vätska tränger igenom
Kraftiga Duraflex spännen
Bukgjord
Förstärkt kring hals och nacke
500D tätvävd nylon
Nylonband
Statiska sidodtroppar (utbytbara)