ALOE VETERINARY FORMULA

Pris:
275 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003027
Typ:
ALOE VETERINARY FORMULA 473ml
Antal:
Kommentar till butiken:
För våra fyrfota familjemedlemmar
En vårdande allroundprodukt för hud, päls, tassar, hovar, man och svans. Baserad på vår egen Aloe vera, såklart.
För vem?
Det här är en produkt som passar hemma hos alla djurägare. Aloe Veterinary Formula används till hundar, katter, kaniner, höns och hästar – och allt däremellan. Helt enkelt en utmärkt produkt för alla päls- eller fjäderbärande familjemedlemmar.
 
Du får:
en allroundprodukt för alla husdjur
Aloe vera, allantoin och glycerin
smidig spray för enkel applicering
vård för hud, päls, tassar, spenar, hovar, man och svans

Aloe vera för alla husdjur
Stora eller små – våra husdjur är älskade familjemedlemmar och självklart ska de också få ta del av vår fantastiska Aloe vera. Därför har vi utvecklat Aloe Veterinary Formula, speciellt för våra fyrbenta vänner.

Lugnande, vårdande och skyddande 
I Aloe Veterinary Formula är vår egen Aloe vera huvudingrediensen, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns också mjukgörande sojaolja, lugnande allantoin och glycerin som verkar skyddande på huden men också vårdar päls och hår. Och sist, men inte minst, de hudvårdande vitaminerna C och E.

I djurvänlig förpackning
Även om avsikterna är goda är det långt ifrån alla pälsklingar som uppskattar hussars och mattars hantering. Och kladdig päls brukar heller inte vara populärt. Därför har Aloe Veterinary Formula en lätt, flytande konsistens som snabbt absorberas. Den smidiga sprayflaskan underlättar applicering – allt för att du enkelt ska kunna ta så väl hand om dina pälsklädda familjemedlemmar som möjligt.
 
volym: 473ml