SONYA REFRESHING GEL CLEANSER

Pris:
269 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003031
Antal:
Kommentar till butiken:
Uppfriskande och vårdande rengöringsgel 
Säg hej till den nya generationens ansiktsrengöring! Sonya™ refreshing gel cleanser har en mjukt löddrande formula som ger en uppfriskande känsla samtidigt som den rengör varsamt och effektivt utan att torka ut din hud.
För vem?
En bra rengöring är nödvändigt för varje fungerande hudvårdsrutin. Sonya™ refreshing gel cleanser passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en mild men ändå effektiv rengöring
en mjukt löddrande, hudvårdande formula
mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser
en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
Grunden i din hudvårdsrutin 
Rengöring morgon och kväll lägger grunden till en fräsch hud. Extra viktigt är det på kvällen, eftersom du då tvättar bort allt det som påverkat huden under dagen; smink, föroreningar och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hud är också en förutsättning för att få bästa effekt av dina dag- och nattkrämer.
Ren, uppfriskad och len – utan stramhet
Många andra rengöringsprodukter gör visserligen huden ren, men de kan också få din hud att kännas torr, stram och obekväm efter användning. Du kommer snart att märka att Sonya™ refreshing gel cleanser är något helt annat. Vår egen Aloe vera, med sina hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper utgör basen i denna uppfriskande rengöringsgel som gör din hud ren och len utan att torka ut.
Med naturliga rengörare
Sonya™ refreshing gel cleanser innehåller ett antal rengörande ämnen som också vårdar din hud, till exempel koksnöt och brudslöja, men också två nya bekantskaper. Acacia concinna är en asiatisk art av akacia med en lång tradition av mild pH-balanserad rengöring, bland annat i form av hårtvättpulvret shikakai. Balanites aegyptiaca har sitt ursprung i Afrika och Mellanöstern och kallas bland annat för ökendadel, men engelskans Soap berry är kanske ett mer passande namn för denna frukt som innehåller naturligt löddrande saponiner.
Tar väl hand om din hud
Men Sonya™ refreshing gel cleanser innehåller också gott om hudvårdande och mjukgörande ämnen, till exempel olja från baobabfrö som är en populär skönhetsingrediens. Baobabträdet går också under namnet apbrödsträd och växer på den afrikanska savannen. Ett baobabträd kan bli över 500 år gammalt och kallas för livets träd av lokalbefolkningen. Här finns också hudvårdande aminosyror från kokos och äpple och kaprylylglykol som hjälper huden att bevara sin fuktighet. Sonya™ refreshing gel cleanser är även berikad med antioxidanten hydroxyacetophenone och hudvårdande vitamin C.
Fler produkter i serien
I Sonya™ daily skincare system ingår även Sonya™ illuminating gel, Sonya™ refining gel mask och Sonya™ soothing gel moisturizer
volym: 118ml