SONYA REFINING GEL MASK

Pris:
269 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003033
Antal:
Kommentar till butiken:
För sann skönhetssömn
Medan du sover utnyttjar Sonya™ refining gel mask kroppens naturliga funktioner för att stödja hudens balans – genom att kontrollera oljighet och leverera fukt. Allt för att du ska kunna vakna upp till en hud med ett klarare, fräschare utseende.
För vem?
Eftersom den här produkten jobbar när du sover är den ett utmärkt val för dig som inte vill lägga en massa tid på hudvård. Sonya™ refining gel mask passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en produkt som gör jobbet medan du sover
en klarare, mer balanserad hud
mängder av hudvårdande ingredienser
en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
Skönhetssömn värd namnet
Att en god sömn är viktigt för en fräsch hud är ett välkänt faktum, men Sonya™ refining gel mask hjälper dig att verkligen utnyttja din skönhetssömn maximalt. Denna härligt svalkande gel är fylld med en mängd utvalda botaniska ingredienser. Här finns bland annat mjukgörande morotsfröolja och sojaolja, stärkande basilikaolja och olja från den indiska örten davana som inom aromaterapin anses ha en lugnande, avslappnande funktion.
Med Aloe vera i huvudrollen
När denna svalkande gel absorberas av huden känner du effekten av dess huvudrollsinnehavare: vår egen hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande Aloe vera. Hudvårdande äpple och rödklöver, som även har en uppstramade effekt, ingår också. Extrakt från Sasa quelpaertensis, en koreansk dvärgbambu, vårdar din hud och lakritsrot bidrar med utjämnande, lugnande och uppljusande egenskaper som alla stödjer en hälsosam lyster.
Enklare kan det inte bli
Med produkter som förenklar din hudvårdsrutin blir det så mycket lättare att få den att fungera. Bara genom att använda Sonya™ refining gel mask istället för Sonya™ soothing gel moisturizer innan läggdags, 2-3 gånger i veckan, kommer du att vakna upp med en strålande, balanserad hud som dessutom upplevs mer ungdomlig.
Fler produkter i serien
I Sonya™ daily skincare system ingår även Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ illuminating gel och Sonya™ soothing gel moisturizer
Volym: 59ml