SONYA ILLUMINATING GEL

Pris:
255 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003032
Typ:
SONYA ILLUMINATING GEL
Antal:
Kommentar till butiken:
Ge din hud ett naturligt glow
Yngre hud har en naturlig lyster, ett naturligt ljus. Med hjälp av inkapslade peptider och spännande botaniska ingredienser hjälper Sonya™ illuminating gel dig att återställa hudens naturliga utstrålning och förbättra dess utseende.
För vem?
Sonya™ illuminating gel är till för alla som vill ha lite mer glow i tillvaron, och vem vill inte ha det?  Produkten passar alla åldrar och alla hudtyper – och extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en ny, naturlig glöd och en jämnare hudton
en hud med minskat intryck av stora porer och åldersfläckar
hudvårdande, utjämnande och uppstramande ingredienser
en produkt för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
En vanlig dag för dig – en utmaning för din hud
Varje dag utsätts vår hud för en hel del. Det kan handla om faktorer som stress, luftföroreningar, sol, vind eller kyla som alla kan ha en negativ påverkan på vår hud. Kanske är det inte så konstigt om hudens naturliga glöd slocknar lite med tiden? Det är här Sonya™ illuminating gel kommer in i bilden.
Återställ hudens naturliga utstrålning
Huvudingrediensen i Sonya™ illuminating gel är vår egen hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande Aloe vera. Här får den fin assistans av såväl hudvårdande och uppljusande peptider som kraftfulla botaniska ingredienser. Tillsammans bildar de en behaglig gel som absorberas snabbt av huden utan minsta kladd. Slutresultatet blir en mjuk och len hud – med en jämnare hudton och en strålande, hälsosam glöd.
Med kraftfulla ingredienser
I Sonya™ illuminating gel hittar vi mängder av hudvårdande ingredienser ur naturens skafferi, till exempel jujubär, trådmalört och mikrohäftalgerna Dicrateria rotunda och Ruttnera lamellosa. Här finns även lakritsrot som bland annat verkar utjämnande, uppljusande och mjukgörande. Praktfrossört bidrar med fuktighetsbevarande, uppstramande och lugnande egenskaper och vitt mullbär verkar uppljusande samtidigt som det vårdar din hud. Slutresultatet? En hud som upplevs som jämnare, med mindre intryck av stora porer och åldersfläckar. Och med ett oslagbart, naturligt glow.
Fler produkter i serien
I Sonya™ daily skincare system ingår även Sonya™ refreshing gel cleanser, Sonya™ refining gel mask och Sonya™ soothing gel moisturizer.
volym: 28,3g