SONYA DAILY SKINCARE SYSTEM

Pris:
974 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003413
Typ:
SONYA DAILY SKINCARE SYSTEM
Antal:
Kommentar till butiken:

Gel-baserad hudvård som ger resultat
Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.
För vem?
Sonya™ daily skincare system passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
ett komplett set med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel
en behaglig gel-baserad formula som absorberas effektivt av huden
massor av Aloe vera kombinerat med moderna botaniska ingredienser
en hud som både känns bättre och som ser bättre ut
Så funkar det
I Sonya™ daily skincare system möts natur och vetenskap i en revolutionerande gel-baserad teknologi. Denna vetenskapligt avancerade gel-bas levererar all Aloe vera, all fukt och alla de botaniska ingredienser vi laddat Sonya™ daily skincare system med – dit där din hud behöver dem som bäst. Och den lätta, behagliga formulan lämnar din hud med en uppfriskande, ungdomlig känsla.
Tips! Kombinera efter dina behov
Om din hud har speciella behov går produkterna i Sonya™ daily skincare system utmärkt att kombinera med våra övriga hudvårdsprodukter. Om du till exempel vill ha SPF i din dagkräm, använd protecting day lotion med SPF 20 på morgonen och Sonya™ soothing gel moisturizer på kvällen.
Setet innehåller
Sonya™ refreshing gel cleanser 118 ml
Sonya™ illuminating gel 28,3 g
Sonya™ refining gel mask 59 ml
Sonya™ soothing gel moisturizer 59 ml
 
Produkterna i setet
Sonya™ refreshing gel cleanser 
Uppfriskande och vårdande rengöringsgel 
Säg hej till den nya generationens ansiktsrengöring! Sonya™ refreshing gel cleanser har en mjukt löddrande formula som ger en uppfriskande känsla samtidigt som den rengör varsamt och effektivt utan att torka ut din hud.
 
Sonya™ illuminating gel
Ge din hud ett naturligt glow
Yngre hud har en naturlig lyster, ett naturligt ljus. Med hjälp av inkapslade peptider och spännande botaniska ingredienser hjälper Sonya™ illuminating gel dig att återställa hudens naturliga utstrålning och förbättra dess utseende.
 
Sonya™ refining gel mask
För sann skönhetssömn
Medan du sover utnyttjar Sonya™ refining gel mask kroppens naturliga funktioner för att stödja hudens balans – genom att kontrollera oljighet och leverera fukt. Allt för att du ska kunna vakna upp till en hud med ett klarare, fräschare utseende.
 
Sonya™ soothing gel moisturizer
En fuktbomb med oslagbar bärförmåga
Lugnande fuktkräm som ser ut som en lotion, men den gel-baserade formulan fullkomligt smälter in i huden. Fylld med frodiga, botaniska ingredienser absorberas denna gel-lotion fullständigt av huden utan att lämna ett spår – förutom en återfuktad och daggfrisk hud.