SMOOTHING EXFOLIATOR

Pris:
208 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003417
Antal:
Kommentar till butiken:
Ge din hud nytt liv
Smoothing exfoliator hjälper huden att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. Den rengör, vårdar och mjukgör och ger din hud en jämnare och fräschare känsla.
För vem?
Det här är en produkt för alla som på ett enkelt sätt vill hjälpa sin hud att få nytt liv. Här kombineras kemiskt exfolierande ingredienser med sådana som exfolierar manuellt – vilket ger en effektiv produkt som passar alla hudtyper.
Du får:
en effektiv och skonsam exfoliering
ingredienser som ger ett silkeslent resultat
Ingredienser som vårdar, mjukgör och återfuktar
dryg formula med lätt citrusdoft
Exfoliera mera
Huden bildar nya celler varje dag och stöter samtidigt bort miljontals döda celler. Den här processen sker allt långsammare ju äldre vi blir och kan resultera i en hud som blir torr, grå och matt på ytan. Smoothing exfoliator gör inte bara huden ren och fräsch, den motverkar också tilltäpptheter, återfuktar och vårdar. Och den gör att ditt serum och ansiktskräm lättare kan tränga ner i huden och verka mer effektivt.
Noggrant utvalda ingredienser
Ingredienserna i smoothing exfoliator är effektiva, men samtidigt skonsamma för ansiktets känsliga hud. Vår Aloe vera, är huvudingrediens. Precis som druvjuiceextrakt och citron vårdar den din hud – men den är också fuktighetsbevarande, mjukgörande och ger en skönt svalkande känsla mot huden.
Kemisk och manuell exfoliering
Papain är ett enzym utvunnet ur papaya och bromelain ett enzym utvunnet ur ananas. De är hudvårdande och milda, kemiska exfoliatorer som varsamt löser upp gamla hudceller från hudytan. Natriumlaktat, saltet av mjölksyra som finns naturligt i huden, har en hög vattenhållande kapacitet, vilket innebär att den är fuktbindande samtidigt som den också exfolierar. Runda jojobapärlor och bambupulver i sin tur ger en varsam manuell exfoliering som verkar på ytan.
En vinnande kombination
Decylglukosid och de glycinbaserade ingredienserna är hudvårdande, men också ytaktiva, rengörande ämnen som löser upp smuts och fett utan att irritera eller torka ut huden. Glycerin verkar i sin tur både fuktighetsbevarande och skyddande. Men denna ingredienslista kan vi lova att smoothing exfoliator skonsamt exfolierar, rengör, återfuktar och vårdar alla hudtyper. Resultatet blir en hud med jämnare ton och struktur – och en helt ny lyster.
 
Fler produkter i serien
I vår avancerade hudvårdsserie hittar du även: awakening eye cream, balancing toner, och protecting day lotion SPF 20. Passar även perfekt ihop med produkterna från serien infinite by Forever™.

VOLYM:60ml