AWAKENING EYE CREAM

Pris:
208 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003415
Antal:
Kommentar till butiken:
Piggare blick på ett ögonblick
Den tunna huden runt ögonen avslöjar tydligt hur vi mår; stress, sömnbrist, ålder och miljö sätter lätt sina spår i form av fina linjer och rynkor. Låt oss presentera en fuktighetsbevarande och uppstramande superhjälte: awakening eye cream.
För vem?
Det här är en produkt som passar lika bra för både kvinnor och män – ja, för alla som vill ta upp kampen för att minska intrycket av fina linjer och rynkor. För att lyckas med det behöver huden extra mycket fukt. Därför innehåller awakening eye cream en mängd effektiva och fuktgivande ingredienser som också har andra positiva egenskaper.
Du får:
ett kraftfullt fuktighetsbevarande innehåll
uppstramande anti-aging ingredienser
dryg formula som absorberas snabbt av huden
ett silkeslent resultat
Tradition och modernitet 
I awakening eye cream samarbetar väl beprövade botaniska ingredienser med det allra senaste inom hudvård, allt för att ge dig bästa möjliga resultat. Huvudingrediensen är vår  Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Jojoba bidrar bland annat med sina betydelsefulla mjukgörande egenskaper och extrakt från rödbeta och silkesträdsbark vårdar din hud. Men här finns också fyra olika peptidkedjor, moderna anti-aging-ingredienser kända för sina fuktbindande, mjukgörande och hudvårdande egenskaper.
Kampen mot fina linjer och rynkor
När vi åldras minskas hudens produktion av kollagen, som är ett protein uppbyggt av långa peptidkedjor. Det betyder att hudens stadga reduceras och rynkor och fina linjer kan dyka upp. Awakening eye cream innehåller hydrolyserat kollagen. Hydrolyserat betyder att kollagenet är sönderdelat i mindre beståndsdelar och därmed lättare för huden att absorbera. Här finns också vårdande och fuktighetsbevarande xylitol och natriumhyaluronat, saltet av hyaluronsyra. En annan trendig ingrediens är hudvårdande extrakt av Dunaliella-alger.
Ett oumbärligt steg i din hudvårdsrutin
Awakening eye cream innehåller inga silikoner, men ger ändå en silkeslen känsla på huden. Krämen innehåller heller ingen parfym och passar alla hudtyper, lika bra för honom som för henne. Med alla dessa fuktgivande och vårdande ingredienser förtjänar den här ögonkrämen en given plats i din hudvårdsrutin.
 
Fler produkter i serien
I vår avancerade hudvårdsserie hittar du även: smoothing exfoliator, protecting day lotion SPF 20, och balancing toner. Passar även perfekt ihop med produkterna från serien infinite by Forever™.

VOLYM: 17,5ml