Aloe Hand Soap

Pris:
189 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P858545
Antal:
För rena, mjuka och återfuktade händer 
Flytande tvål i praktisk pumpflaska med rengörande ämnen utvunna från naturliga källor, extrakt av gurka, olivolja och citronolja med mera… Baserad på Aloe vera, så klart. Med Aloe Hand Soap blir varje användningstillfälle till en tvålupplevelse utöver det vanliga.

För vem?
Det här är en produkt för alla, även de som har känslig hud. Aloe Hand Soap är mild nog att användas varje dag och har en lätt, fräsch doft som uppskattas av de allra flesta.  
 
Du får:
rena, mjuka och återfuktade händer
Aloe vera, gurka, olivolja och citronolja
en dryg produkt med en mild, fräsch doft
en praktisk och hygienisk pumpflaska

Milda och vårdande ingredienser
Vi använder handtvål flera gånger om dagen. Därför är det viktigt att tvålen inte torkar ut huden utan rengör skonsamt, vårdar och hjälper huden att bevara fukten. Vår egen Aloe vera är med sina hudvårdande egenskaper en perfekt bas för Aloe Hand Soap.
För rena och lena händer
Lägg sedan till rengörande ämnen utvunna från naturliga källor (till exempel kokosnöt) mjukgörande olivolja, hudvårdande gurka och citronolja och skyddande glycerin – så blir resultatet en tvålupplevelse utöver det vanliga. Doftar lätt och härligt fräscht.

Sätter guldkant på din vardag
Aloe Hand Soap är väldigt dryg och mild nog att användas varje dag, även för dem med känslig hud. Den ger ett härligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Aloe Hand Soap är förpackad i en praktisk och hygienisk pumpflaska.