Aloe Activator

Pris:
148 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P862712
Antal:
Mild hudvårdare med flera användningsområden
Aloe activator kan både används på egen hand som ett lugnande och vårdande ansiktsvatten och tillsammans med Mask Powder i en härlig ansiktsbehandling: en aloe mask.
För vem?
Aloe activator passar alla som vill ta hand om sin hud på ett milt och skonsamt sätt, vare sig du väljer att kombinera den med Mask Powder för en skön ansiktsbehandling eller att använda den på egen hand. Extra bra för känslig hud och kan därför även användas för att lugna och svalka vid påsar under ögonen.
Du får:
en formula mild nog att användas även runt ögonen
hudvårdande Aloe vera
lugnande allantoin
en produkt med dubbel funktion
Kort men effektiv innehållsförteckning
Aloe activator är baserad på vår egen Aloe vera som valts ut för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns också allantoin som är en populär ingrediens i produkter för känslig hud tack vare sina lugnande, vårdande och skyddande egenskaper. Allantoin förekommer på flera håll i naturen men utvinns oftast från växten vallört. Och sist, men inte minst, innehåller aloe activator den hudvårdande antioxidanten vitamin C.
Använd med Mask Powder eller på egen hand
Aloe activator passar lika bra att använda som ett lugnande och vårdande ansiktsvatten som tillsammans med Mask Powder (art nr 341), där de då bildar en skön ansiktsbehandling i form av vår aloe mask. Blanda då 1 tsk Mask Powder med 1 tsk aloe activator och applicera ett tunt lager på ren hud. Efter 30 minuter, skölj noga med varmt vatten. Använd 2-3 gånger per vecka för en fräsch och fin hud.