FOREVER HAND SANITIZER

Pris:
43 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2003029
Antal:
Kommentar till butiken:
Fräsch handdesinfektion i smidigt format
Låt inte något hindra dig från att uppleva världen fullt ut. Med Forever Hand Sanitizer™ i väskan har du alltid fräsch desinfektion nära till hands. Och du slipper ta med dig oönskade bakterier hem.
För vem?
För globetrotters och småbarnsföräldrar, pensionärer och karriärister – och alla andra. Forever Hand Sanitizer™ är verkligen en produkt för alla som vill hålla oönskade bakterier på avstånd. Passar både vuxna och barn.
 
Du får:
skonsam desinfektion av dina händer
en effektiv produkt
hudvårdande Aloe vera
fräsch doft av citron och lavendel
Skonsam och effektiv
Forever Hand Sanitizer™ är en skonsam handdesinfektion med etanol som är effektivt mot bakterier och olika förkylningsvirus. Den ger noggrann rengöring av dina händer både hemma och på jobbet, liksom på resan, utan att torka ut. Forever Hand Sanitizer passar både vuxna och barn. Och tack vare den lilla smidiga flaskan kan du alltid ha den nära till hands.
Med vårdande ingredienser
För att inte torka ut din hud innehåller Forever Hand Sanitizer™ flera fuktighetsbevarande ingredienser: honung, glycerin och vår egen Aloe vera såklart. Tillsammans med vitamin E vårdar också både Aloe vera och honung din hud, samtidigt som glycerin bidrar med sina skyddande egenskaper.
Fräsch doft i nätt förpackning
Istället för att lukta alkohol som många liknande produkter gör doftar Forever Hand Sanitizer™ gott av citron och lavendel. Och den lilla, smidiga flaskan gör det enkelt för dig att alltid ha den med dig.

Volym: 59ml