SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1941964
Typ:
SONYA SOOTHING GEL MOISTURIZER
Antal:
Kommentar till butiken:
En fuktbomb med oslagbar bärförmåga
Lugnande fuktkräm som ser ut som en lotion, men den gel-baserade formulan fullkomligt smälter in i huden. Fylld med frodiga, botaniska ingredienser absorberas denna gel-lotion fullständigt av huden utan att lämna ett spår – förutom en återfuktad och daggfrisk hud.
För vem?
Sonya™ soothing gel moisturizer är ett perfekt val för dig om inte gillar tjocka krämer. Den passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.
Du får:
en intensiv återfuktare med mängder av naturliga växtextrakt och oljor
en gel-lotion som absorberas snabbt av huden, helt utan kladd
en lugnande, vårdande produkt med anti-aging egenskaper
en dag- och nattkräm för alla hudtyper, extra bra för kombinationshud
Fuktgivare med frodiga ingredienser
Sonya™ soothing gel moisturizer är fylld till bredden av moderna, botaniska ingredienser med fullt fokus på att ta hand om din hud. Huvudingrediensen är naturligtvis vår egen hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande Aloe vera som också bidrar till den härliga konsistensen hos produkten.
Mjuk, smidig och återfuktad hud
Fler än 10 naturliga växtextrakt och oljor hjälper din hud att känna sig i toppform. Till exempel vårdande äpple, sötapelsin och granatäpple, fuktighetsbevarande fikon och fruktextrakt från vitt mullbär som verkar antioxidant. Betaglukan från maitake-svamp har lagts till i denna unika formula för att ta hand om din hud. Estrar från jojoba hjälper till att återfukta och lugna huden samtidigt som glycerin bidrar med mjukgörande och skyddande egenskaper. Vi har också lagt till hudvårdande vitamin C och populära anti-aging ingredienser som linolsyra, linolensyra och kollagen i hydrolyserad form för att tränga in i huden där den behöver det som bäst.
Din nya fuktkrämsfavorit?
Förutom sitt fina innehåll är det konsistensen som är den stora styrkan hos Sonya™ soothing gel moisturizer. Den gel-baserade formulan smälter in i huden utan minsta kladd, samtidigt som den ser till att alla godsaker på ingredienslistan når fram dit de ska. Allt för att ge dig en härligt mjuk, fräsch och återfuktad hud. Tillåt oss att presentera din nya, dagliga, fuktkrämsfavorit!