INFINITE BY FOREVER™ HYDRATING CLEANSER

Pris:
290 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1965152
Antal:
Kommentar till butiken:
Rengör effektivt utan att torka ut huden
Hydrating cleanser är en lätt och mild, fuktighetsbevarande rengöringslotion som avlägsnar smuts, fett och makeup. Innehåller ingredienser som är valda med omsorg om den känsliga huden i ansiktet.
För vem?
Rengöring lägger grunden för en fungerande hudvårdsrutin. Alla behöver en bra rengöringsprodukt – och hydrating cleanser med sin milda och effektiva formula är ett utmärkt val för alla hudtyper.
 
Du får:
en mild men ändå effektiv rengöringsprodukt
hudvårdande och fuktighetsbevarande ingredienser
en lätt formula för alla hudtyper
en produkt som är fri från parfym och sulfater
Första steget i din hudvårdsrutin 
Rengöring morgon och kväll är a och o för fräsch hud. Extra viktigt är det på kvällen, eftersom du då tvättar bort allt det som påverkat huden under dagen; smink, föroreningar och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hud är också en förutsättning för att få bästa effekt av dina dag- och nattkrämer.
Rengör utan att irritera
Vår egen Aloe vera, med sina hudvårdande, fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper har huvudrollen i hydrating cleanser. Mjukgörande är också solrosolja, som är rik på linolsyra och vitamin E. Oljan löser effektivt upp smuts och avlägsnar den varsamt från huden. Kokosnöts-, äppelaminosyra- och glycinbaserade ingredienser vårdar också din hud – men framförallt är de ytaktiva, skummande ämnen som löser upp smuts och fett utan att irritera eller torka ut huden.
Tar hand om din hud
Capryloylglycerin skyddar och vårdar huden och bidrar till en silkeslen känsla. Glycerin i sin tur skyddar huden och har en väldigt fin förmåga att sprida sig och bilda en barriär på huden som håller kvar fukt. Slutligen är hydrating cleanser också berikad med den hudvårdande aminosyran L-arginin liksom vitamin C och E.
Rent och lent resultat
Tillsammans ger de här ingredienserna ett utmärkt resultat. De är både hudvårdande och fuktighetsbevarande och huden känns mjuk, ren och silkeslen. Hydrating cleanser innehåller varken parfym eller sulfater.
Fler produkter i serien
I infinite by Forever™ hittar du även: firming serum, collagen complex och restoring crème. Passar även perfekt ihop med våra andra avancerade hudvårdsprodukter.