C9 Forever Aloe Berry Nectar™ – Vanilla

Pris:
1 510 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1996879
Typ:
C9 Forever Aloe Berry-Vanilla
Antal:
Kommentar till butiken:
Kickstarta din livsstilsförändring
C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.
För vem?
För alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.
 
Så funkar det
Med C9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.
Paketet innehåller
Forever Ultra™ Vanilla (1 x 15 portioner), Forever Therm™ (1 x 60 tabletter), Forever Fiber™ (1 x 30 portioner), Forever Aloe Berry Nectar™ (2 x 1 liter) + handbok, måttband och shaker.
Paketet finns även med Forever Ultra™ i chokladsmak.
En del av Forever F.I.T.™
C9 är en del av vårt livsstilsprogram Forever F.I.T.™, läs mer om de andra paketen i serien på deras respektive produktblad.
 
Kosttillskotten i paketet
Forever Ultra™ Vanilla
Hjälper dig att kontrollera ditt kaloriintag
Blandad med lättmjölk blir Forever Ultra™ en fullvärdig måltidsersättning vid viktkontroll, tack vare sitt innehåll av högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler – med en härligt krämig vaniljsmak. Du blir mätt lätt, och vet exakt hur många kalorier du får i dig.
Forever Therm™
Hjälper dig att orka och håller energiomsättningen igång
Forever Therm™ innehåller utvalda vitaminer: C, B2, B6, B12 och Pantotensyra som alla bidrar till normal energiomsättning och till att motverka trötthet och utmattning.
Forever Fiber™
Se till att du får i dig tillräckligt med fiber
Kostfibrer är en viktig del av att äta hälsosamt. Forever Fiber™ hjälper dig att få in fibrer i din kost utan att tillföra onödiga kalorier.
Forever Aloe Berry Nectar™
Aloe vera med god smak av tranbär och äpple
En smakfull version av vår storsäljande Aloe vera-dryck som, liksom originalet, består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet – men här med smak av tranbär och äpple.
Läs mer om produkterna i paketet på deras respektive produktblad.