Natural Detox

Pris:
1 609 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P863993
Antal:
Unna din kropp en nystart med Forever Natural Detox. I setet ingår fem av våra finaste kosttillskott, en snygg väska och all information du behöver för ett lyckat resultat.I setet ingår:

2 Forever Aloe Vera Gel
1 Forever Calcium
1 Forever Arctic Sea
1 Forever Active Probiotic
1 Forever Fields of Greens

+ detoxbroschyren och en snygg väska som passar perfekt för dina lunchlådor. Att detoxa betyder att man via maten hjälper kroppen att på ett naturligt sätt göra sig av med gifter och slaggprodukter. Och detta gör man bland annat för att få ny energi och stärka sitt immunförsvar – ja, helt enkelt för att komma igång med sin nya livsstil. En detoxdiet är visserligen inte direkt inriktad mot viktnedgång men många upplever att det bli lättare att kontrollera vikten när man äter en hälsosam och välbalanserad kost som också verkar utrensande.

När du köper ditt detoxset får du, förutom våra utvalda kosttillskott, tillgång till en broschyr som berättar om hur du genomför vår detox och ser till att du får en bra start på programmet. I broschyren finns också en kod som låter dig logga in i vårt VIP-rum på webben. Där hittar du inspirerande recept, samt tips och råd och massor av pepp som hjälper dig igenom programmet.