INFINITE BY FOREVER™ SET

Pris:
1 880 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1965151
Antal:
Kommentar till butiken:
Komplett hudvårdsset med fullt fokus på anti-aging
I infinite by Forever™ kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. De kompletterar vår Aloe vera och förstärker dess återfuktande och hudvårdande egenskaper.
För vem?
Infinite by Forever™ passar alla som vill ha en fräsch hud med bevarad, ungdomlig känsla. Här är det fullt fokus på anti-aging som gäller – för alla hudtyper.
Du får:
ett komplett set med rengöring, serum, ansiktskräm och ett kosttillskott
hjälp med att ta hand om din hud, inifrån och ut
återfuktande, mjukgörande och hudvårdande ingredienser
en jämnare hud som bidrar till en ungdomligare känsla
Så funkar det
Ingredienserna i infinite by Forever™ verkar återfuktande, mjukgörande och hudvårdande med fullt fokus på anti-aging. Vid regelbunden användning ger produkterna din hud en upplevelse av en jämnare hudton och textur som bidrar till en ungdomligare känsla.
Paketet innehåller
hydrating cleanser – rengöringslotion 118 ml
firming serum – uppstramande serum 30 ml
collagen complex – kosttillskott 60 tabletter
restoring crème – ansiktskräm 48 g
Produkterna i paketet
hydrating cleanser
Rengör effektivt utan att torka ut huden
Hydrating cleanser är en lätt, fuktgivande och mild rengöringslotion som tar bort orenheter så som smuts, fett och slaggprodukter. Ingredienserna är valda med omsorg för den känsliga huden i ansiktet, men hydrating cleanser rengör ändå effektivt utan att torka ut huden.
firming serum
Serumet med stort S ger din hud en extra boost
Uppstramande serum som tack vare sin höga koncentration av aktiva ämnen ger huden extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar. Firming serum är ett kraftfullt anti aging-komplement till din ansiktskräm.
collagen complex
Skönhet inifrån
Hudens eget kosttillskott innehåller hydrolyserat marint kollagen och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. Här finns också juicekoncentrat från cantaloupemelon, veteextrakt med ceramider samt biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.
restoring crème
Ansiktskräm med effektivt innehåll
En kraftfull komponent i vår anti-aging-linje är restoring crème, fylld med över 15 hudvårdande ämnen. Trots alla dess ingredienser känns restoring crème lätt och smidig på huden och absorberas snabbt utan att kännas det minsta fet eller tung.