Ferd Belt

Pris:
999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1994457
Antal:
Kommentar till butiken:
Lätt, slitstark och bekvämt vandringsbälte för längre turer och expeditioner. Ferd Belt har fästpunkter för en pulka. Utrusta den med Ferd Belt Bag för extra förvaring.
Ferd Belt är gjord för hundägare som tillbringar mycket tid med sin hund ute i naturen, i krävande väder och expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt bälte. Bältet är genomtänkt och mycket tekniskt med format skum för att säkerställa en perfekt passform runt höfterna och fördela draget ergonomiskt. Det är extremt robust, med ett hypalon förstärkt tyg och aluminium spännen. Den har två D-ringar i stål på varje sida för att kunna fästa en pulka och ett fast koppelfäste med en skruv karabiner i framsidan för att fästa kopplet.
Om du vill ha möjlighet att snabbt koppla ur kopplet, kan bältet också levereras med en panikkrok. Gjord för de krävande förhållandena har bältet flera loopar där du enkelt kan fästa extra krokar, koppel, snören etc.
Extra utrustning är Belt Väskan som kan fästas på bältet. Huvudfickan är en hård väska gjord av skum där du kan ha mindre utrustning. Inuti väskan finns ett separat rum för mobiltelefon. På utsidan av väskan finns utrymme för en flaska som säkert kan säkras med en elastisk band. Ferd Belt passar också till Trekking belt.
Gjuten i vattentåligt skum
Hypalon förstärkt
Nylon band
Aluminium spännen
Karbin med låsning
Avtagbara benremmar
Reflex
2 extra fästpunkter
Vikt: 327g (S) 349 gram (M) 372 garm (L)